Restaurant 'Le Pont Bleu'

Wij heten u van harte welkom in ons Restaurant ‘Le Pont Bleu’.

Lekker eten tegen een betaalbare prijs? Kom naar ons restaurant in Nieuwegein. Of het nu voor een kopje koffie met huisgemaakte taart, een zakelijke lunch of een diner met vrienden is, u bent bij ons van harte welkom. 

Le Pont Bleu is naast een gezellige plek voor iedereen ook een leerplek voor onze studenten. De studenten die er werken volgen allemaal een Horeca-opleiding en werken in het restaurant om ervaring op te doen. Onze studenten werken samen met ervaren docenten en ontvangen u met alle goede zorgen.

Het restaurant is open op dinsdag, woensdag en donderdag voor zowel lunch als diner. 

''Kom lekker en betaalbaar eten in ons gezellige restaurant''

Nieuwe kaart!

Ons restaurant Le Pont Bleu heeft een nieuw voorjaarsmenu voor zowel lunch als diner. Tot en met 14 juni serveren wij heerlijke seizoensgebonden gerechten zoals aspergesoep met croutons van aardappel, diamanthaas met sugar snaps en pommes carré en een wafel met aardbeien, kriek bier en vanille ijs. Voor €16 geniet je al van een compleet 3-gangen diner.

Onze studenten hebben het afgelopen jaar weer veel geleerd. Zij staan te trappelen om jou te mogen verwelkomen in ons restaurant of op ons terras aan het water. Bekijk het menu voor zowel lunch als diner:

Zomermenu Le Pont Bleu Nieuwegein

Reserveren

Le Pont Bleu is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. Lunchen is mogelijk vanaf 11.30 uur. De ontvangst voor het diner is tussen 17.00 en 18.30 uur. 

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u voor het diner te reserveren via: (030) 754 25 00 of receptienewtonbaan@rocmn.nl

Heeft u dieetwensen? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. U kunt dit aangeven bij uw reservering. 

U kunt in ons restaurant alleen betalen met pin.

***

Let op! Op donderdagavond 14 juni serveren wij i.v.m. de open avond op ons college een speciaal verrassingsmenu. Het is die avond niet mogelijk om gerechten van de kaart te bestellen. Reserveren voor deze avond is mogelijk maar is niet verplicht. 

Studenten bereiden het diner

Contact en bezoekadres

Newtonbaan 12
Nieuwegein
tel. (030) 754 25 00 (receptie Newtonbaan)
Routebeschrijving

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: