Restaurant 'Le Pont Bleu'

Wij heten u van harte welkom in ons Restaurant ‘Le Pont Bleu’.

Lekker eten tegen een betaalbare prijs? Kom naar ons restaurant in Nieuwegein. Of het nu voor een kopje koffie met huisgemaakte taart, een zakelijke lunch of een diner met vrienden is, u bent bij ons van harte welkom. 

Le Pont Bleu is naast een gezellige plek voor iedereen ook een leerplek voor onze studenten. De studenten die er werken volgen allemaal een Horeca-opleiding en werken in het restaurant om ervaring op te doen. We creëren daarmee een echte bedrijfssituatie voor onze studenten. Onze studenten werken onder begeleiding van ervaren docenten en ontvangen u met alle goede zorgen.

Le Pont Bleu is open op dinsdag, woensdag en donderdag voor zowel lunch als diner. 

''Kom lekker en betaalbaar eten in ons gezellige restaurant''

Wij hebben een nieuwe kaart!

Ons restaurant Le Pont Bleu heeft een nieuwe kaart. Tot en met 12 april serveren wij tijdens de lunch o.a. heerlijke vitello tonato met kruidensalade, een Italiaans broodje ‘procureur’ of een Waarlanderbrood met gerookte zalm. Tijdens ons 3-gangen diner geniet u al voor €16,- van een compleet diner. U heeft de keuze uit verschillende voorgerechten zoals zalmtartaar met avocado crème of een heldere ossenstaartsoep. Als hoofdgerecht serveren wij mooie seizoensgebonden gerechten als hertenbiefstuk met een rouleaux van kool, kabeljauwfilet met spinazie of risotto met asperges. Als u tot slot nog ruimte over heeft voor een lekker dessert kunt u kiezen voor de chocolademousse met crème anglaise, onze lemon cheesecake of een kaasassortiment met port.

Bekijk voor al onze gerechten de lunch- en dinerkaart:

Restaurant van student Manager Ondernemen Horeca

Openingstijden

Le Pont Bleu is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. Lunchen is mogelijk vanaf 11.30 uur. Voor het diner ontvangen we u graag tussen 17.00 en 18:00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u voor het diner te reserveren. Tel: (030) 754 25 00 of e-mail:  receptienewtonbaan@rocmn.nl

Let op! Op donderdag 15 maart is ons restaurant voor lunch open van 11:30 tot 13:00. 

Heeft u dieetwensen? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. U kunt dit aangeven bij uw reservering. 

Studenten bereiden het diner

Contact en bezoekadres

Newtonbaan 12
Nieuwegein
tel. (030) 754 25 00 (receptie Newtonbaan)
Routebeschrijving

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: