Restaurant 'Le Pont Bleu'

Wij heten u van harte welkom in ons Restaurant ‘Le Pont Bleu’.

Ons restaurant in Nieuwegein is naast een gezellige plek voor iedereen, een leerplek voor onze studenten. De studenten die er werken volgen allemaal een Horeca-opleiding en werken in het restaurant om ervaring op te doen. We creëren daarmee een echte bedrijfssituatie voor onze studenten.  Hierdoor krijgen zij een goed beeld van het werken in een horecabedrijf.

Komt u bij ons eten, dan kunt u bediend worden door een student die misschien geen of weinig ervaring heeft en nog veel vaardigheden moet leren. Onze studenten doen hun uiterste best om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Komt u een keer langs? Le Pont Bleu open op dinsdag, woensdag en donderdag voor zowel lunch als diner. 

''Kom lekker en betaalbaar eten in ons gezellige restaurant''

Lunchen en dineren

Onze vierdejaarsstudenten van de opleiding 'Manager Ondernemer Horeca' brengen hun businessplan in uitvoering in het restaurant. Dat betekent dat iedere week een andere student het restaurant runt en de menukaart voor u samenstelt voor de lunch en het diner. 

Studente neemt de bestelling op

Openingstijden

Le Pont Bleu is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. U bent de hele dag welkom, of het nu voor een kopje koffie met huisgemaakte taart is of om gezellig met vrienden of collega's te borrelen. 

Lunchen is mogelijk vanaf 11.30 uur. Voor het diner ontvangen we u graag vanaf 17.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u voor het diner te reserveren. Tel: (030) 754 25 00 of e-mail:  receptienewtonbaan@rocmn.nl

Heeft u dieetwensen? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. U kunt dit aangeven bij uw reservering. 

Studenten bereiden het diner

Contact en bezoekadres

Newtonbaan 12
Nieuwegein
tel. (030) 754 25 00 (receptie Newtonbaan)
Routebeschrijving

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: