Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Entree met oliebollen
18 december 2017
Facility, Horeca & Travel College

Terugblik op de drukbezochte Open Avond van ons college

Terugblik op de open avond van ons college:

De bezoekers van de open avond van het Facility, Horeca & Travel College werden warm welkom geheten in een echte winterwonderland sfeer. 🎄✨

Afbeelding

Oliebollen Vroeg
12 december 2017
Facility, Horeca & Travel College

Leerbedrijf 2017 'Restaurant Vroeg' aanwezig op Open Avond met prijswinnende oliebollen

Het leerbedrijf 2017 van ROC Midden Nederland 'Restaurant Vroeg' is vanavond aanwezig tijdens de Open Avond op ons college in Nieuwegein!

Elk jaar doet Restaurant Vroeg mee met de jaarlijkse oliebollen test van het AD. De laatste jaren met veel succes! Vorig jaar werden ze zelfs 4e. Vanavond verwelkomen ze je op de open avond met hun eigen stand.

Kom een oliebol eten en maak kennis met de (nieuwe) opleidingen van het Facility, Horeca & Travel College!

Afbeelding

Robin Kikkert en Noa Hartog poseren samen op het podium bij het MBO Ambassadeursgala 2017
24 november 2017
Creative College
Gezondheidszorg College
Facility, Horeca & Travel College
ROC Midden Nederland

Trots op onze studenten bij het MBO Ambassadeursgala 2017

Op 23 november vond het jaarlijkse MBO Ambassadeursgala plaats, georganiseerd door de MBO Raad en SBB. Na een spannende aanloop naar de finale werd hier de nieuwe Landelijke MBO Ambassadeur 2017 eindelijk bekend gemaakt. Het gala was de feestelijke afsluiting van de Dag van het MBO, in theater Orpheus in Apeldoorn.

Afbeelding

Studenten bij de bus
22 november 2017
Facility, Horeca & Travel College
Veiligheid & Defensie College
Automotive College

VO bustour succes door inzet van onze eigen studenten

Een terugblik: vorige week organiseerde Sterk VO een bustour langs verschillende locaties van ROC Midden Nederland en MBO Utrecht voor mentoren, decanen en teamleiders van het voortgezet onderwijs. Onze eigen studenten maakten dit tot een succes door presentaties en uitleg in de bus én op het college zelf.

Afbeelding

Suzanne Staal, directeur Facility, Horeca & Travel College, Joost Kok en Dennis Dercksen, Stadsschouwburg Utrecht, Paul van Maanen, voorzitter CvB ROC Midden Nederland, Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg, Eric Holtman, directeur Creative College proosten op de verlenging van het samenwerkingsovereenkomst
16 november 2017
Creative College
Facility, Horeca & Travel College
ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland en Stadsschouwburg Utrecht verlengen samenwerking

Stadsschouwburg Utrecht en ROC Midden Nederland hebben op 15 november hun samenwerkingsovereenkomst verlengd voor een periode van drie jaar. Het convenant werd ondertekend in het leerrestaurant van het Facility, Horeca & Travel College, een van de 13 kleinschalige mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht, en Paul van Maanen, voorzitter College van Bestuur, tekenden namens beide partners.

Afbeelding

Maxima
6 oktober 2017
Business & Administration College
Facility, Horeca & Travel College
Media, ICT & Design college
ROC Midden Nederland

Koningin Máxima bezoekt Campus

Koningin Máxima bezocht op 6 oktober het Lerarencongres op de Campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort. Koningin Máxima bezocht enkele workshops en sprak met de LerarenKamer; de groep van alle Leraren van het Jaar. 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: