Restaurant ‘Le Pont Bleu’

Wij heten u van harte welkom in ons Restaurant ‘Le Pont Bleu’.

Dit restaurant is naast een gezellig onderkomen voor iedereen, een leerplek voor onze studenten. De studenten volgen allen een Horeca-opleiding. Zoals in ieder bedrijf proberen ook wij een ‘echte bedrijfssituatie’ te creëren. Hierdoor krijgen de studenten een objectief beeld van hoe men werkt in een horecabedrijf. Door deze filosofie kunt u bediend worden door een student die misschien geen of weinig ervaring heeft en nog veel vaardigheden moet leren. Maar bovenal doen wij met onze studenten ons uiterste best om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Menukaart

De studenten van de koksopleiding maken de menukaart voor de lunch en het diner. De lunch wisselt per dag, de kaart voor het diner wordt voor enkele weken vastgesteld. Deze vind u hier: PDF-pictogram 170321 menu 21 maart 2017.pdf. Wilt u weten welke lunch wij vandaag serveren? U kunt altijd in de ochtend (na 11.00 uur) contact met ons opnemen door te bellen naar 030-7542500. U kunt natuurlijk te allen tijde uw dieetwensen doorgeven bij de reservering, daar kunnen wij dan rekening mee houden.  

Openingstijden

Le Pont Bleu is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. U bent de hele dag bij ons welkom, of het nu voor een kopje koffie met huisgemaakte taart is of om gezellig met vrienden of collega's te borrelen. Lunchen is mogelijk vanaf 11.30 uur. U kunt dan diverse gerechten kiezen, van een zelfgemaakte soep tot een uitgebreide maaltijd met nagerecht!  Voor het diner ontvangen we u graag vanaf 17.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u voor het diner te reserveren. Tel: (030) 754 25 00 of e-mail: receptienewtonbaan@rocmn.nl

Bezoekadres en contact

Newtonbaan 12
Nieuwegein
tel. (030) 754 25 00 (receptie Newtonbaan)
Routebeschrijving